Dissabte, 23 de gener, a les 8 del vespre.

Un any més celebrem la tradicional XATONADA a La Cumprativa. Aquest any 2021 serà una edició especial degut a la situació de pandèmia global per la COVID-19. La voluntat és mantenir l’essència de la festa i compartir-la amb els socis i amics de la Cumprativa. Tenim un equip de cuineres i cuiners que fan una salsa i uns fesols exquisits i, un any més, amb tot els seu entusiasme per tirar endavant i mantenir les activitats, ens prepararan un plat deliciós.

La preparació de les racions és farà extremant les mesures d’higiene i prevenció de contagi.

Reserveu les racions de xató al 977677661 (M. Dolors) abans del dia 21 de gener.- Les racions són individuals i contenen: 1 envàs amb el xató amb salsa i arengada, 1 envàs amb fesols i el cartell de la Xatonada. Està llesta per menjar.-

Cada ració costa 8€.

Ep! Si us emporteu 2 racions tindreu l’obsequi d’una ampolla de vi.

El dissabte 23 de gener, hi ha l’opció de recollir-ho al vestíbul de La Cumprativa de 8 a 2/4 de 9 del vespre o us ho portem a casa, dins el terme municipal, en aquest mateix horari.

No oblideu fer-vos una foto, quan estigueu a casa, ben entaulats, amb el xató i el cartell! Envieu-la al 722789153. Farem un sopar popular digital.

Per als que hi vulgueu participar i per les circumstàncies que siguin no podeu, durant la setmana us podem lliurar el cartell per fer-vos la foto des de casa. Si és el cas, podeu trucar al telèfon 629 23 75 60.