DIUMENGE 1 DE MAIG

Sota l’organització de la «La Cumprativa», amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès i amb el suport tècnic de Tretzesports, ens plau presentar-vos l’onzena edició de la «Cursa de Maig» de Llorenç del Penedès que aquest any retornarà a la seva data habitual i es farà el pròxim dia 1 de maig.
Aquest any, igual que en les anteriors edicions, la Cursa de Maig tindrà tres modalitats, una cursa de 10 Kilòmetres pels corredors, una caminada de 9 quilometres, i la cursa de 5 Kilòmetres perquè hi puguin participar els menys iniciats en el món del running, una bona distancia per començar. També i estaran incloses dins del programa de la Cursa de Maig 2022 les curses infantils que és faran una vegada acabades les curses de 10 i 5 quilòmetres.
En aquesta edició repetirem el format de circuit de l’any passat, amb l’objectiu d’oferir un recorregut més atractiu i més entretingut d’una sola volta així aprofitarem per donar a conèixer els camins que envolten el nostre poble, volem continuar creixent i fer d’aquesta cursa una de les activitats esportives més emblemàtiques de la nostra vila.