No t’ho perdis! s’hi està molt bé a la terrassa de La Cumprativa!

LLEGIU LA INFO DETALLADA MÉS AVALL

Dissabte, 04 juny 2022 – 10 vespre

DAVID SAS

Qui ets, David?

Sóc el boig que hi ha en tu. Dic el que tots pensem i no diem. Els meus monòlegs són diversos i de temàtica diferent, però sempre indagant en la veritat. No faig ni humor absurd, ni intel·ligent, ni blanc, ni negre, no m’agraden les etiquetes, simplement faig humor del carrer, del dia a dia. Observo i observo i escric, després em trenco el pit.

Porto 8 anyets “Monologueando” amb més de 1000 actuacions per tot el país perquè no et falti el riure. Els meus monòlegs poden ser en català o en castellà atenent la petició del client.

Sóc natural de terres de Lleida i habitant de la província de Barcelona. El meu humor i la meva energia intentaran provocar-te un xoc emocional perquè els teus riures envaeixin el teu cos.

Els temes dels meus monòlegs són molt quotidians, sense entrar en massa temes polítics, però això si, jo aviso … Quan començo les meves actuacions aparteu a les criatures perquè el meu humor és canalla, desenfrenat, boig i carregat d’energia.

En definitiva, Humor per a tots els públics excepte susceptibles, cardíacs, puritans hipòcrites, cures i algun que altre banquer. La resta es riuran molt.

La garantia que vas a riure te la dono, però això si, guarda el tiquet.


Dissabte, 18 juny 2022 – 10 vespre

ÀNGEL MIRALLES

L’Àngel Miralles porta més de 19 anys a la comèdia professional, ha fet de guionista i d’humorista tota la seva vida. Ens els darrers anys ha interpretat també el personatge  ReEugenio, de la mà de la família del desaparegut humorista.  Un monòleg intel·ligent farcit de referències a l’actualitat, feminista, posicionat, a on es barregen la subtilitat i la brutalitat en un poti-poti hilarant.


Dissabte, 25 juny 2022 – 10 vespre

GUILLEM ESTADELLA

Guillem Estadella va començar al món de la comunicació als 15 anys a Ràdio Cunit, la ràdio del seu poble. Allí va descobrir que la seva passió era comunicar i fer riure alhora. Als 18 anys va fer el seu primer monòleg i al cap de poc va participar i guanyar l’edició del concurs de monòlegs, ‘Líjar Sonríe’, a Almeria.

Actualment treballa a RAC1 i col·labora en diferents programes com el ‘Versió RAC1’, ‘El Barça Juga a RAC1’ i al ‘Matina Codina’ de RAC105.

També ha treballat d’animador de públic de televisió en programes com ‘Tabús’, ‘Està Passant’, ‘El Foraster’ i ‘Ahora Caigo’. També a estat guionista d’ ‘El Foraster’ de TV3

El seu talent radiofònic ha passat per diferents emissores com SER Catalunya, Digital Hits FM, Onda Cero, RAC1 i durant 3 anys ha estat el reporter del ‘Fricandó Matiner‘, el morning de RAC105. 


informació pels 3 monòlegs:

Venda anticipada d’entrades:

https://entrades.lacumprativa.cat/

Al bar de La Cumprativa.

A l’entrada, una hora abans de l’espectacle.
Persones associades: 4€ x espectacle, 10€ pack 3 espectacles.

Públic general: 6€ x espectacle, 15€ pack 3 espectacles.

Vine a sopar o simplement a prendre una copa. Aforament limitat.